Jogi nyilatkozat

A ZsoryfurdoSzallas.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom például kép, hanganyag szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.

A ZsoryfurdoSzallas.hu mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát és ennek megfelelően felelősséget nem vállalunk a ZsoryfurdoSzallas.hu szereplő információk pontosságáért, illetve a tanácsok helytállóságáért. Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.
A honlap célja a Mezőkövesden, a Zsóry-fürdőnél található szálláshelyek népszerűsítése az Interneten.
Ennek elérésének érdekében a honlapon megtalálható Mezőkövesd, Zsóry-fürdő ismertetés, a látnivalókról egy információs blokk, szöveges és képes formában, Mezőkövesd, Zsóry-fürdő megközelítési térképe útvonal tervezővel (Google Map).
Az oldal nevéből adódóan főleg a Mezőkövesden, a Zsóry-fürdőnél lévő szálláshelyek találhatóak meg rajta.
A domainnek (ZsoryfurdoSzallas.hu) köszönhetően a Mezőkövesden, Zsóry-fürdőnél szállást keresők könnyen rátalálnak az oldalra, ahonnan kiválaszthatják a nekik leginkább megfelelő szálláshelyet.

On-line adatlap Szállásadóknak

Close Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük